سئو

سئو داخلی یا On-Page SEO چیست؟

سئو داخلی

یکی از عواملی که باعث رشد چند برابری رتبه های کلمات کلیدی در موتورهای جستجو می شود اعمال کارهای تاثیر گذار بر روی سئو داخلی سایت است.

سئو داخلی چیست؟

با توجه به آمار ۴۰ درصد از فاکتورهای رتبه بندی گوگل به سئو داخلی سایت مربوط می شود البته نمی توان میزان رقابت کلمات کلیدی را نادیده گرفت، به طور کلی اگر بخواهیم سئو داخلی را تعریف کنیم می توانیم به مجموع اقدامات داخلی سایت که برای ارتباط بهتر با کاربر یا موتور جستجو انجام می شود سئو داخلی بگوییم.

آموزش قدم به قدم  سئو داخلی سایت

اعضای تحریریهٔ سایان وب به توصیه مدیریت این مجموعه، ۹ تا از مهمترین نکات را به صورت آموزشی جامع در این مقاله برای شما گردآوری کرده اند:

۱- یو آر ال صفحه

سعی کنید آدرس صفحه را با دقت انتخاب کنید این آدرس باید کوتاه و در عین حال کاربردی باشد چرا که آدرس صفحه یک نوع پیش نمایش برای محتوای درون سایت است. برای اینکه مطمئن شوید بهترین نتایج رادریافت خواهید کرد آدرس صفحه خود را کوتاه و متمرکز انتخاب کنید همچنین لازم به ذکر است که گوگل به ۵ حرف اول آدرس شما نسبت به سایر حروف اهمیت بیشتری می دهد.

یکی از مهترین و تاثیر گذار ترین عوامل بهبود رتبه سایت شما استفاده از کلمه کلیدی در آدرس صفحه است چرا که کلمات URL در انکر تکست لینک های خارجی نمایش داده می شود.

این نکات را جدی بگیرید

• در ابتدای تگ عنوان کلمه کلیدی را قرار دهید

• تا جایی که امکان دارد از حروف فارسی استفاده نمایید

• آدرس صفه شما باید کوتاه و متمرکز بر روی عبارت کلیدی اصلی شما باشد

• از استفاده کردن از آدرس های پیش فرض سیستم مدیریت محتوا پرهیز کنید

۲- کلمه کلیدی در ابتدای عنوان برگه

مهمترین فاکتور در سئو درون صفحه تگ عنوان صفحه است همچنین نکاتی وجود دارد که نباید فراموش شوند:

• هرگز از عنوان تکراری استفاده نکنید

• در عنوان اصلی، کلمه کلیدی یا مترادف آن قید شود

• اگر بیش از ۳ بار کلمه کلیدی شما تکرار شود کل عنوان صفحه در نتایج گوگل نمایش داده نمی شود

• کلمات کلیدی دنباله دار می تواند تاثیرات مثبتی داشته باشد

• عنوان را در چهارچوبی که تعیینشده است بنویسید و نه بیشتر

۳- تیتر(Heading)

در بعضی از مواقع بسیاری از کاربران مطالب یک سایت را به طور کامل نمی خوانند که این اتفاق به سرتیترهای شما بستگی دارد پس در نتیجه می توان سرتیترها را از مهم ترین بخش های سئو داخلی دانست.

از دیدگاه موتورهای جستجو تگ H1 بعد از عنوان مهمترین تگ در داخل صفحه است همچنین تگ های H2،H3،H4،H5 به ترتیب اعداد از مهمترین تگ های داخل صفحه است.

۴- تصویر، ویدئو، پادکست

برای ارتباط بهتر با کاربران می توانید از ابزارهای رسانه ای مانند:ویدئو و یا حتی فایل های صوتی استفاده کنید با این کار میزان بانس ریت کاهش می یابد و کاربر برای مشاهده ویدئو یا تصاویر اینفوگرافیک شما زمان بیشتری را در سایت شما می ماند.

۵- استفاده از کلمات مترادف و مکمل در تیترها

برای اینکه در بخش H1،H2 سایت تان بهترین کلمات کلیدی را وارد نمایید می توانید از ابزارهای تحقیقات کلیدواژه کلمات مرتبط با کلمه اصلی استفاده کنید.

۶- کلمات کلیدی در پاراگراف اول

بخشی از محتوای سایت شما به عنوان معرفی نامه استفاده می شود این بخش توضیحاتی را به کابران منتقل می کند و کاربر با مطالعه آن تصمیم میگیرد در سایت بماند یا سایت شما را ترک کند پس در نوشتن این قسمت کمی دقت کنید همچنین این بخش را در پاراگراف اول و بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلمه ابتدایی سایت قرار دهید.

۷- طراحی ظاهر سایت

طراحی سایت نیازمند یک ذهن خلاق و همچنین تجربه است اما برای اینکه بتوانید با توجه به موضوعات مختلف، سایت های مختلف را طراحی کنید بهترین عملکرد این است که خودتان را به جای کاربر بگذارید.این مرحله جز‌ء حساس ترین و مهمترین مراحل جذب کاربران برای سایت است.

۸- لینک سازی های داخلی

لینک سازی داخلی پروسه ای به نسبت کوتاه دارد اما باید به صورت اصولی انجام شود یعنی هماهنگی های لازم با صفحه گیرنده لینک باید به درستی انجام شود. این وسواس که باید در این میان خرج شود بسیار حیاتی است چرا که در هر بار لینک سازی داخلی مقداری از اتوریتی دامنه لینک دهنده به صفحه لینک شونده منتقل می شود.

۹- سرعت بارگذاری صفحه

سرعت بارگذاری صفحات وب تنها معیار رتبه بندی گوگل است که از جانب گوگل به صورت رسمی و عمومی منتشر شده است این ویژگی فاکتور بسیار مهمی بوده است که گوگل به این نحو آن را اعلام کرده است.

تا حد ممکن سرعت بارگذاری سایت را بهینه سازی کنید همچنین اگر از وردپرس استفاده می کنید از نصب پلاگین های مختلف پرهیز کنید و کدهای مورد نیاز سایت را به یک متخصص بسپارید.

در واقع پرهیز از پلاگین های وردپرس از آسیب به ساختار سایت، امنیت و سرعت بارگذاری صفحات جلوگیری می کند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.